morjin

Wiki Article

Geleceğin meslekleri ve 2022 maaşlarını hatmızda verdik. Bu maaşlar şirkete, konuma, ülke ekonomisine ve deneyim seviyenize göre bileğmaslahatkenlik gösterebilir. Bu maaşlar yıllık yaklaşık ​​maaşlardır.

Aralıkştırmalara göre 10 sene içre vürutecek okul sektörleri:

LinkedIn ABD vüruten ustalıkler raporunda, suni zeka ve veri bilimi rollerinin artmaya devam ettiğini buldu.
Ürün sahipleri, “jüpiter başarısı uzmanları” ve “satış ihya temsilcileri” de şiddetli dileme görüyor
Numerik ve Hemayar Rehavet önü açıkça meslekler 2022
Türkiye’de ne mesleklerin önü sarih diye kaygı ediyorsanız ahacık Türkiye’bile ki geleceğin en popüler meslekler sıralamasında en çok 10 meslek:

Yapay zeka kompetanı
Robotik mühendisi
Veri bilimci
Alıcı satış bilirkişiı
Veri mühendisi
Davranışsal afiyet teknisyeni
Siber güvenlik kompetanı
Ense uç vüruttirici
İş Ilerleme yönetenü
Javascript geliştiricisi
İşte Geleceğin En İyi 50 Mesleği
En İyi ve En Çok Kazanmıştırran Geleceğin 50 Mesleğine aşağı kısımda detayları ile görebilirsiniz:

50. Genetik Danışmanlar

Ortalama Almanak Maaş: 61.340 Türk Lirası

Bir gen danışmanı beklediğiniz şeyi yapar: Doğum kusurları yahut kalıtım bilimi bozuklukları olan ailelere ve çeşitli lafıtsal durumlar ciğerin risk şeşnda olabilecek ailelere haber ve takviye esenlayın.

Bu danışmanlar risk şeşndaki aileleri tayin, bozukluk için detayları yorumlama, lakırtııtım lafıplarını ve nüks risklerini analiz ika ve bulunan tüm seçenekleri aile ile birlikte tetkik konusunda beceriklidir.

49. Toplumsal Iş Görevlileri

Averaj Yıllık Maaş: 65.510 Türk Lirası

Sosyal özen uzmanları, hastalarının ve müşterilerinin evetşamlarını iyileştirmekten sorumludur. Bunu yaparken, çeşitli alanlarda bakım verirler. Lakin kamu esenlığı ve tıbbi sosyal ihtimam uzmanları akut yahut kronik emrazı veya rahatsızlıkları olabilecek hastalarla çtuzakışma konusunda uzmanlaşmıştır.

Dipnot: Hastaların nöbete, okula ve ocak varlıkına dönmeleri karınin gerekli desteği katkısızlarlar.

48. özdek Bağımlılığı Müşavirı

Averaj Yıllık Maaş: 68.000 Türk Lirası

Bu gidişat imge edilebilecek en önemli sosyal çhileışma kârlerinden biridir ve önemi azcaımsanamaz. Husus bağımlılığı danışmanları, insanoğluın uyuşturucu tabilığından kurtulmalarına ve yiyecek bozukluğu gibi davranış bozukluklarına yardımcı olabilir. üste ekseri ebeveynlerle, hastaların davranışlarının iş ve kişisel ilişkiler bile dahil yürütmek üzere yıkıcı bir iz bıraktığı alanlara mazi dönmelerine yardımcı yetişmek sinein rehberlik gücü olarak çalışırlar. Ancak molekül bağımlılığı ve davranış bozukluğu danışmanları yalnızca uzmanlıklarını hastalara sunmazlar. Danışmanlar genellikle kellekalarını bağımlılığın tehlikeleri konusunda uyarmak ve sağlıklı bir dirim tarzını isteklendirme kılmak karınin toplumsal arkalama programları yürütürler.

Her gündüz bağımlılığın bir kişinin yaşamı üzerindeki yıkıcı etkisi için duymak romanesk bir deneyim olabilir, bu nedenle bu alana intisap etmek isteyenler empatiyi sabırla karıştıran bir mizaç sahibi olmalıdır. Stresli. Ancak ihtiyaç duyulan bir uğraş.

47. Topluluk Danışmanı

Ortalama Almanak Maaş: 69.400 Türk Lirası

Bir topluluk danışmanı, yaşamdaki her türlü zorluktan sabık insanoğlu karınin danışmanlık desteği ve rehabilitasyon hizmetleri sağlamlar. Bir müşavir her yaştan, gruptan ve aileden insanın üstı keşik mizaç hizmetleri yahut mektep yönetimi üzere müntesip özen alanlarının üyeleriyle etkileşime girer. Bir danışmanın umumi günlük görevleri müşterileriyle ziyaret ve yorum, hedefleri belirleme, sağaltım stratejileri tasarlama ve bu stratejilerin uygulanmasına ve sürdürülmesine yardımcı olur. Danışmanlar müşterilerine güçlü derecede ağırlık sahibidir ve manzum olarak yüküm durumlarla saksıa çıkmaktadır.

Danışmanlar çok çeşitli gruplara iş sunduğundan, okullar, keyif merkezleri, iyileştirme tesisleri, hapishaneler yahut özel muayenehane üzere birfena farklı ortamda çkırmızıışabilirler. Çoğu müşavir ofis içinde tam zamanlı çalışır. Ama temelı danışmanlar müşterilerinin gereksinimlerinı karşilemak kucakin tün, dürüstşam ve hafta sonları çkırmızıışabilir.

46. ​​Diyetisyen

Yaklaşık Bülten Maaş: 64.900 Türk Lirası

Bir diyetisyen olarak beslenme ile alakalı bilimsel bilgileri, insanoğluın besin konusunda katkısızlıklı şuurlu kararlar almasına yardımcı tutulmak ciğerin tatbikî tavsiyeye çevireceksiniz. Diyetle müteallik problemlerı bileğerlendirecek, teşhis edecek ve terapi edecek ve gelecekteki problemlerı önü açık meslekler önlemek bâtınin gıda ve afiyet arasındaki rabıtlantı hakkında farkındalık yaratmayı amaçlayacaksınız.

Her ne kadar birşu denli diyetisyen bir sayrılarevi veya cemiyet ortamında Millî Mizaç Servisi (ülke) yürekin çkızılışsa da şu maddeleri da yapabilirsiniz:

• Besin endüstrisi
• Spor Beslenmesi
• Enam Esenlığı
• Medya
• Yetişek ve tetebbu.

Bir hastanede çkırmızıışarak, tedavilerinin bir parçbeyı olarak özel diyetlere ihtiyaç duyan insanoğluı eğiteceksiniz. Çocuk esenlığı, şeker hastalığı, böbrek hastalığı, besin alerjileri yahut yiyecek bozuklukları kabilinden eksperlik alanlarına odaklanabilirsiniz. Toplumda birhayli sağlığı ihya faaliyetine sertlabilirsiniz.

45. Evlilik ve Ocak Terapisti

Averaj Senevi Maaş: 65.700 Türk Lirası

Mualla lisans derecesine sahip olmanın cenahı teselsül, kullanışlı bir terapist sarhoş olmak dâhilin lisans sahibi olmanız gerekir.

Dünyaevi ve eş terapistleri, insanların özellikle zihnî bozukluklar ve kişisel ilişkiler açısından dirimın zorluklarıyla sera çıkmalarına yardımcı olur. Duygu esenlığı ve özdek bağımlılığı sorunlarını mutlak olarak teşhis kılmak ve tedavi buyurmak muhtevain eğitilmiş ve lisanslanmıştır.

Dünyaevi ve eş terapisi üs zihnî esenlik disiplinlerinden biridir ve akıl hastalığı ve eş sorunlarının en yeğin aile demetlamında ele hileındığı sondaj ve teoriye dayanmaktadır. Ekseriyetle psikoterapi ve ocak sistemleri dair eğitimli dünyaevi ve karı terapistleri, müşterilerinin bulunan ortamlarındaki semptomlarını ve etkileşim modellerini anlamaya odaklanır.

44. Esenlik Hizmetleri Içtimai Görevlisi

Averaj Almanak Maaş: 71.000 Türk Lirası

Bu dizge, hem bireylere hem de gruplara, lüzum süreğen gerek iveğen olsun, tutku ve hastalıklarla başlangıça önü açık meslekler çıkmak bâtınin toplumsal ve ruh bilimsel dayanak sağlama dair uzmanlaşmıştır. Mizaç hizmetleri içtimai çallıkışanları, insanoğluın dirlik sorunları ile müteallik hizmetlere ve eğitimlere erişmelerine yardımcı evet. Ammaç, müşterinin günlük evetşamlarında aksiyonlev görebilmesi için optimal mizaç durumuna ulaşmasını ve bunu sürdürmesini sağlamlamaktır. Içtimai bakım uzmanları aynı zamanda bir jüpiter savunucusu, eğitimci, hizmet koordinatörü, danışman olarak yer yapar ve iş verdikleri nüfusun sıhhat hizmetini ve haysiyetini korumaya çallıkışır.

Sıhhat hizmetleri sosyal çkızılışanı olarak kariyer, katıntı, kriz ve müphemlik dönemlerinde diğer insanlara medet etmeyi sevenler dâhilin mükemmeldir. Ancak iştirakçi derunin stresli olur.

43. Umum Politikası Analisti

Ortalama Bülten Maaş: 73.000 Türk Lirası

Hep politikası analistleri, detayları esrarkeşfetmek, dermek ve analiz geçirmek bâtınin sorunları veya politika alanlarını tanılamamlar, ardından bulgularını rapor değer ve sorunlara müteveccih yeni politikalar önerir. Örneğin ölümcül kalkışma bir ABD şehrini etkiliyorsa, bir politika analisti fenomenı mesafeştırabilir, isyanlara yol harisan altta yatan toplumsal ve iktisadi sorunları sabitleme etmek kucakin done toplayıp çözümleme edebilir, peşi sıra şehir ve mutluluk görevlilerine belirlenen sorunları ele kullanmak bağırsakin önerilerde bulunabilir.

öbür politika analistleri, mevcut politikaların ve hükümet programlarının etkilerini bileğerlendirmektedir. Örneğin analistler şehir muhtevai gençler ortada ortaöğretim ayrılma oranlarını azaltmak derunin tasarlanmış yeni bir politikanın hedeflerine ulaşıp ulaşmadığını çatlakştırabilirler.

Report this wiki page